Autumn is here!

De herfst heeft officieel zijn intreden gedaan! En dus is het weer de hoogste tijd voor gezellig de kaarsjes aan, warme chocomelk en gezelligheid in huis. Maar ook de tijd van het jaar om weer goed aangekleed op pad te gaan en hoe kan je je outfit beter af stylen dan met een leuke sjaal! Daarom hebben hebben wij vanaf begin november een leuke ‘Like & Share’-actie op Facebook. Wil jij ook superhip de herfst door met zo’n leuke sjaal van Oakish, houd dan onze Facebook pagina goed in de gaten!

Wat is lekkerder dan met het geluid van regen op het raam heerlijk verder brainstormen over nieuwe producten. Daar zijn we dan ook druk mee bezig en hebben we alweer een aantal nieuwe en verrassende ideeën, waaronder leuke items voor de feestdagen, welke alweer bijna voor de deur staan. In de volgende blog zullen we jullie deze uitgebreid showen! Ook voor dit geldt; houd onze Facebook pagina in de gaten!

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dus mocht je speciale wensen hebben, schroom dan niet om te vragen wat de mogelijkheden zijn!

Ciao,

Joanna

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.