FAQ

blaadje Oakish

HOE LANG DUURT HET VOORDAT EEN TAS GEMAAKT IS?

Ik werk niet vauit voorraad, dus ook de collectietassen worden speciaal voor jou gemaakt. Een collectietas duurt 3-5 weken, one of a kind tassen 4-6 weken. Mocht je een spoedgeval hebben neem dan contact met mij op.

blaadje Oakish

WAT ZIJN DE MATEN VAN DE DOCBAGS?

De crossbody – Hoogte 21 cm, breedte 27 cm en diepte 17 cm
De weekender – Hoogte 35 cm, breedte 38 cm en diepte 22 cm

blaadje Oakish

VERZEND JE DE TASSEN WERELDWIJD?

Uiteraard! Iedereen heeft immers recht op een Docbag van Oakish.

blaadje Oakish

ZIJN DE DOCBAGS OOK GESCHIKT VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK?

Ja zeker! Door middel van een inzettas is hij direct geschikt voor de hippe dokter of verloskundige. Neemt contact met mij op voor jouw eigen wensen wat betreft vakverdeling.

blaadje Oakish

IK ZIE EEN ONE OF A KIND DOCBAG OP DE SITE, MAAK JE DIE NOG EEN KEER VOOR MIJ?

Gaaf zijn ze he 😉 Maar de naam zegt het al, het zijn ‘one of a kind’tassen. Dus helaas, nee, maar we kunnen wel een gave variant hierop maken. Mijn ervaring is dat hij dan helemaal perfect voor jou wordt.

blaadje Oakish

KAN IK MIJN TAS RETOURNEREN?

Dit kan alleen bij de docbags uit de vaste collectie. De one of a kind tassen zijn speciaal voor jou gemaakt en zijn niet te retourneren.
Mocht je willen retourneren omdat de docbag niet aan je verwachtingen voldoet, stuur dan binnen 14 dagen een mail naar info@oakish.nl. Het retour zenden kan alleen als het product nog origineel en onbeschadigd is. Het openstaande bedrag wordt dan binnen 7 dagen retour gestort.