Vanaf hier verder!

IMG_4719d

Daar staan we dan…. aan het begin van een nieuw pad!

Vanaf 4 maart heb ik de sleutel van mijn nieuwe atelier! Wat is dat fijn, zeg!

Na wat omzwervingen met m’n atelier, ben ik geland in Pand8. Samen met Rianne van onder andere ‘Petit Belle’ en Robin van ‘De Vries Bouwmanagement’ deel ik het pand aan de Groeneweg in Hem. En dat, lieve mensen, is 1 van de betere beslissingen die ik voor Oakish genomen heb…

Vooral het gedeelte van samen en toch apart is wat voor mij goed werkt. Samen kunnen brainstormen en een praatje maken onder het genot van een kopje koffie, terwijl je toch met je eigen werk en passie bezig bent!

De inrichting van het atelier is bijna klaar en de eerste producten zijn al vervaardigd, dus de eerste stappen op het nieuwe pad zijn al gezet! Maar er komen nog meer nieuwe stappen… vanaf het voorjaar gaan we workshops geven in Pand8. Hierover later meer!!!!

Terwijl ik dit schrijf wordt ik nog enthousiaster en draait mijn hoofd overuren met alle nieuwe plannen die er op de plank liggen… Dus niet langer kletsen, maar lopen.. over dat nieuwe mooie pad!!

Liefs,

Joanna

 

1 gedachte over “Vanaf hier verder!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.